Bouwbedrijf Purmerend | Aanbouw, uitbouw, dakopbouw.
15235
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15235,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
uitbouw-geplaatst-zaandam uitbouw-geplaatst-wormerveer uitbouw-geplaatst-oostzaan

 

 

 

Aanbouw, uitbouw of dakopbouw.

 

 

Als u geïnteresseerd bent in een aanbouw, uitbouw, dakopbouw of een dakkapel, dan bent u bij Bouwbedrijf JéBé Bouw Purmerend aan het juiste adres.

 

Bij ons vindt u hierin een uitgebreid assortiment. Vele combinaties zijn er mogelijk. Van klassiek tot modern. Of denkt u eens aan een lichtstrraat of een dakkoepel in de aanbouw of uitbouw. Dit geeft een bijzonder effect en geeft veel licht in de keuken of woonkamer.  Wij denken graag met u mee om voor uw wensen de beste oplossing te vinden. Ook kunnen wij voor u de totale binnenafwerking verzorgen, denkt u hierbij aan vensterbanken of sierlijsten rondom ramen en deuren, het plaatsen van vloerverwarming in de aan- of uitbouw of plaatsen van extra verlichting in het nieuwe plafond middels LED spots.  Laat u zich informeren wat er allemaal voor mogelijkheden zijn.